HITTA HIT

HUR HITTAR JAG DIT

 Kommer ni med bil finns det två avfarter från motorvägen, Norr och Söder om området Bredden. vi har gott om parkeringar. (OBS! glöm inte P-skivan) här finns även parkeringsplatser för er med parkeringstillstånd för rörelsehindrade.
 Kommer ni med tåg kan ni kliva av både i Rotebro och Upplands Väsby. Från Rotebro går det en gratis buss tre gånger i timmen mellan 08-18.00 samt SL bussar, se SL.se. Från Upplands Väsby station går det regelbundet bussar till området se SL.se. Tänk på att området Bredden fortfarande heter infracity på SLs söksida.
 

TILLGÄNGLIGHET

Har ni parkeringstillstånd för rörelsehindrade finns parkeringar utanför kanalvägen 7A och 7B. Dörrarna in till fastigheten är automatiska vid båda ingångarna. I fastigheten finns två hissar som klarar rullstolar, rullatorer och permobiler. 

Ni hittar våra terapeuter 1 trappa upp där vår entre alltid står öppen när personal är på plats. Receptionen är obemannad men det rör sig ofta många terapeuter i entren så det är bara att haffa någon om ni har frågor. Toaletter hittar ni till höger när ni kommit in i vårt väntrum. 

Är ni här för första gången är det bara att vänta i väntrummet så kommer vi och hämtar er när det är dags.