FÖR FÖRETAG.

FRISKVÅRD FÖR DITT FÖRETAG

Vart vänder du dig när du som företagare eller någon av era anställda får problem med rörelseapparaten. Det kan vara allt från akuta ryggproblem, huvudvärk, problem med axlar nacke, rehabilitering efter en operation mm. 

Som företagare har du inte råd och möjlighet att vara borta från ditt företag en längre tid. Att ha nyckelpersoner sjukskrivna för problematik från rörelseapparaten kan få konsekvenser för din verksamhet.

Många företag är anslutna till företagshälsovård, där ni kan träffa läkare, ta prover och få intyg mm. Oftast har inte företagshälsovården personal som snabbt kan ta tag i de problem som vi nämnt i texten.

Friskvårdscoacherna har störst bredd på terapeuter av alla kliniker i norrort. Vi har ett samarbete mellan oss terapeuter som gör att vi kan följa dig från akut behandling till rehabträning till att vi lägger upp en plan med förebyggande åtgärder. Vi har personal som kan komma ut till din arbetsplats, massörer, kiropraktorer, sjukgymnaster mm. vill ni ha gruppträning ute på arbetsplatsen så kommer vi ut och håller klasser utifrån era önskemål.

Att ansluta sig till vår Företagsfriskvård är kostnadsfritt och ger er möjlighet att snabbt komma i kontakt med erfarna och duktiga terapeuter som kan ta tag i era problem

TRÅKIGA FAKTA

Problematik från rörelseapparaten är en av de vanligaste orsakerna till sjukskrivning. Behandlas inte dessa besvär så fort de uppstår så kan de leda till långvarig frånvaro. 

Här skulle vi kunna rabbla en massa tråkiga siffror på kostnader för dessa sjukskrivningar men vi vet att de som är företagare redan vet vad det kostar dem att ha anställda borta. 

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.