newLogo4

logoMobil

Jannica Pålman

"Lilla Kliniken - Medicinsk Fotvård & Kroppsbehandlingar" drivs av Jannica Pålman, utbildad Medicinsk Fotvårdsterapeut vid Axelsons Fotvårdsskola i Stockholm.

Lilla Kliniken är en ny och modern klinik med senaste metoder och teknik. Och med flerårig erfarenhet av kroppsbehandlingar blir det med en öm och stadig hand jag ger dig den behandling du behöver.
Här får du hjälp med komplett nagelvård, förhårdnader, vårtor, liktornar, nageltrång och allt annat dina fötter önskar för att må bra. Helt enkelt en komplett medicinsk fotvårdsbehandling.
För dina trötta och kanske torra fötter kommer mina spa-behandlingar att uppskattas, t.ex Paraffinbadet. Passar även perfekt för dig med ledbesvär.

Jag finns även med på Facebook med "Lilla Kliniken - Medicinsk Fotvård & Kroppsbehandlingar", där du finner mer information om vad som är på gång och aktuella erbjudanden. 

Du är alltid välkommen att ringa mig för att boka din tid, men enklast  bokar du din nästa behandling online på http://lillakliniken.bokadirekt.se vilket är en direktlänk till bokningssystemet www.bokadirekt.se som är öppet dygnet runt.

 
Varmt välkommen till mig och Lilla Kliniken!

Jannika

Tel:
070-790 47 00

Epost:
Kommer snart

Webbokning:
Boka tid